06 lapkričio 2011

Delčios dietos dienoraštis-ketvirtai dienai praėjus


Yahoo!!!
- 4,1kg per 4 d.
Yahoo!!!
Įrodžiau sau ir vyrui (:P), kad nesu bevalė.
Yahoo!!!
Ištvėriau! Pasiekiau! Laiminga!

Kaip jau supratote, tai baigėsi mano keturių dienų delčios dieta ir, nepaisant ne to mėnulio, rezultatai visu šimtu gramų pranoko mano lūkesčius :) Esu tikrai labai laiminga :)

Dabar kiti įspūdžiai.
Dažnai dietininkes lydi nesėkmės, kurias sąlygoja jų pačių silpna valia. Kaip tai sava (juk tiek mėginimų žlugo vos prasidėję). Pirma, pataikavimas sau. Čia tikrai reikia pakankamai valios, kad nepataikaut sau: nei papildomo užkandžio, nei papildomos porcijos, nei savų dietos korekcijų. Pirmas dienas nuoširdžiai laikiausi dietos griežtai pagal instrukcijas. Galima sakyti, kad beveik pavyko.
Kadangi buvo pakankamai nelengva, ypač paskutines dienas, tai vis tik meniu pakoregavau. negalvokit, kad prisivalgiau ko negalima. Ne, tiesiog proporcijos buvo kitos. Tarkim trečią ir ketvirtą dieną visai nevalgiau varškės, nes paprasčiausia jos nenorėjau, o ir šiaip nesu jos mėgėja. Trečią dieną alkiui numalšint sugraužiau saliero stiebą. tikrai apmalšino apetitą (gal todėl ir varškės nebenorėjau). Ketvirtą dieną varškės tiesiog nenorėjau, nors ir alkis vakare nebežudė. Tiesa, vakar turėjau netikėtų svečių. Tai labai džiaugiuosi, kad nesusigundžiau niekuo, kas neįeina į mano meniu. Tai va. Kur čia dar "nusidėjau"? Ai, tai obuolių tikrai ne du sugraužiau. Padedama dukrytės sukimšau jų gal 8 :)
Bendri įspūdžiai. Nors jaučiuosi didvyre, bet sunkoka buvo laikytis, tik gerai, kad palankų momentą jai laikytis išsirinkau (nereikėjo gamint namiškiams, vaiką maitindavau jau pavalgiusi). Kaip minėjau, tai labai džiugino ir motyvavo gerai krentantis svoris. Norėčiau laikytis šios dietos atėjus delčiai, tik dar nežinau ar pasiryšiu :) Kol kas nieko neprižadu, bet...


O čia šiek tiek skaičiukų (meniu, kaloringumas ir kt.)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą