05 lapkričio 2011

Apsėdimas arba dar viena dieta (kopūstų sriubos)


Na, tai jau panašu į apsėdimą :D Radau dar vieną dietą, kuri, mano manymu, visai pamanoma, juolab, kad nereikia riboti nei suvalgyto kiekio, nei produktų. Na, gal ir teisybės dėlei reikia pasakyti, kad dieta gal kiek mono dietai priskiriama, bet smagu, kad kasdien galima ją paįvairint vis kitais produktais.

Taigi TADAM! Pristatau kopūstų sriubos dietą
Ši dieta padeda organizmui greitai atsikratyti riebalų jam nekenkiant. Panašias dietas paskiria ligoniams, turintiems antsvorį ir laukiantiems operacijų. Mes šios dietos pagalba per savaite galėsim numesti nuo 5 iki 8 kilogramų, ir po nedideles pertraukėlės pratęsti ją vėl, kol pasieksim norimą svorį. Šią dietą davė trenerė."
Šios dietos pagrindas yra sriuba. Ji yra panaši į čia jau minėtą sriubos dieta, bet toje temoje yra neatitikimų. Šiek tiek skiriasi sriubos ingridientai ir padarytos kelios dideles klaidos, pvz. siūloma valgyt arbūzus, melionus... Šito daryti jokiu būdu negalima! Vaisių galima, bet tik ne šiuos. Įdomumo dėlei galite pačios palyginti, jei jus tai domina.
Svarbu:
* jokios duonos, alkoholio, limonadų ir gazuotų gėrimų.
* gerkit tik arbatą, negazuotą mineralinį, galima natūralių sulčių, lieso pieno.
* valgykit kuo daugiau sriubos!!!
* nieko kepto riebaluose!
* galima valgyti žuvį ir vištieną be odelės
* jeigu gydotės ir geriat kokius nors vaistus - nebijokit, galit drąsiai laikytis šios dietos.

Sriubos receptukas:
6 svogūnai ( galima su laiskais)
6-8 švieži pomidorai

2 dideles žalios paprikos
kopūsto
petražolių arba saliero
natūralaus mėsos sultinio arba 2 pakelių svogūnų sriubos (maggi, knorr)

Viska supjaustyti, užpilti vandeniu ir duoti užvirti. Tada įberti svogūnų sriubos iš pakelių (jei verdate vandenyje). Pavirti 10min., paskui ant mažos ugnies virti kol daržovės suminkštės. Galima įberti druskytes, čili.
KUO DAUGIAU SRIUBOS VALGYSIT - TUO GERIAU!!!
1 DIENA
Šiandien valgom sriubą ir vaisius. JOKIŲ BANANŲ, ARBŪZŲ, MELIONŲ !!!!!!!!! Arbata, mineralinis be burbuliukų.
2 DIENA
Žalios spalvos žalios daržovės, sriuba. Vakare galite pasimėgauti 1 bulve užkepta orkaitėje su trupučiu margarino. Jokiu vaisių!
3 DIENA
Kuo daugiau sriubos! Galima žalių vaisių ir daržovių. Jokiu bulvių!
Šiandien jau turėjote numesti ~2.5-3.5kg.
4 DIENA
Šiandien galima 3 bananus ir stiklinę pieno,. Gerkite daug mineralinio, tai padės susilaikyt nuo pagundos kažką saldaus užkrimsti. Nepamirškite - sriuba!!!!
5 DIENA
Šiandien galite suvalgyti 500g. mėsos (žuvis, vištiena) ir 6 pomidorus. Nepamirškite SRIUBOS! Gerkit kuo daugiau vandens, kad pasišalintų visos šiukšlės iš organizmo.
6 DIENA
Mėsa, daržovių kiek telpa (žaliu, žalios spalvos). SRIUBA!!!

7 DIENA
Rudi ryžiai, vaisių salotos, daržovės ir SRIUBA.

Jei nesugriešijote nei kartelio, tai turėjot pamesti ~5 - 8.5kg.
Už poros savaičių dietą galima pakartoti.
Dieta (ir nuotrauka) nusirašyta iš čia, tad jei ketinate ją išbandyti, žinokit, kad pretenzijų nepriimu :) Manau, kad žmogus, kuris imasi dietų savarankiškai, pats atsako už savo poelgius. Aš gi, dietų nekuriu ir jų nesiūlau. Aš tiesiog jas užsirašau, ir laikausi (kai kurių :D).

Na va, trūksta pomidorų, o reiktų rytdienai išsivirti, paragauti. Manau bus dviguba nauda. Pirma-bus lengvas išėjimas iš delčios dietos. Antra-patikrinsiu ar gardi sriuba gausis ir ar verta bus su ja prasidėti :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą