27 gruodžio 2010

Kalėdinės dovanos


Šiemet su vyru gavome labai smagią Kalėdinę dovaną. Netikėtą, bet apie kurią svajojau senokai, tačiau nelabai tikėjausi gauti. Tiksliau visai nesitikėjau gauti tokių dovanų :) Šiemet vyro dukterėčia su draugu padovanojo mums du bilietus į teatrą, o anyta su moša apsiėmė prižiūrėti mūsų mažę, kol mes kultūrinsimės :)


Turiu pasakyti, kad tai buvo tiktų tikriausias kaifas. Žiūrėjome "Šeimyninį įvykį". Kvatojom iš širdies. Vakaras buvo nuostabus, dovana taip pat :D


Ačiū jiems :D


Apie spektaklį. Teatras "Domino". "Komedijoje veiksmas vyksta Jungtinės Karalystės sostinėje, Šv. Andriaus ligoninės gydytojų bendrajame kambaryje, likus trims dienoms iki Kalėdų. Krinta sniegas, o pro panoraminius ligoninės langus matyti naktinis Londonas. Kaip ir visuomet prieš Kalėdas, centrinėje Londono ligoninėje – šurmulys ir painiava. Gausybė reikalų ir įvykių: tuoj tuoj turi prasidėti kasmetinė ataskaitinė gydytojų konferencija, pilnu pajėgumu vyksta tradicinio kalėdinio spektaklio-pantomimos repeticija, ligoninės darbuotojams įteikinėjamos kalėdinės dovanėlės, skubiai išrašinėjami pacientai... Niekas nė neįtaria, kad staiga visus ištiks tikras klinikinis atvejis!.. Ligoninėje užverda tikras chaosas. Netikėti įvykiai, didžiulė šeimyninė painiava, milžiniškos dramos ir iš koto verčiančios situacijos. Šios komedijos diagnozė - beprotiškas, tiesiog chroniškas juokas, nuo kurio nėra jokių vaistų!"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą