04 sausio 2014

Laimė ir pasisekimas (happiness and success)

Praūžė Naujieji, atsakingai rinkomės garderobą Naujųjų sutiktuvėms, derinom meniu...vylėmės ir tikėjomis visokeriopai prisišaukti laimę metams prasidedant. Mano garderobe taip pat "visai netikėtai" atsirado smaragdinė palaidinė ir povo plunksnos plaukuose (na, astrogolai taip rekomendavo :D). Nepamiršau anei medinio arkliuko, anei nekočios (medinis dubuo), anei pušies šakos. Tikiu, kad kiek galėjau, tiek pagerbiau medinį arklį. Juk stengiausi :) Tikiu, kad jis man bus dosnus :)
(nuotraukos šaltinis: http://goo.gl/YXhbU)

Tuo tarpu psichologai teigia, kad laimę galima prisišaukti tinkamai nusiteikus. Kaip ten sakoma? Jei negali pakeisti situacijos, keisk požiūrį į ją :) Keičiu požiūrį :) ir jums linku. O, kad nebūtų vien mėgėjiškas įrašas, tai pasidalinsiu 12 būdų, kaip gauti viską ko norite. Straipsnis iš Psichika.eu.

12 būdų gauti VISKĄ, ko tik norite

1. Gyvenime sekasi tiems, kas drįsta svajoti apie didingus dalykus ir to siekti.
2. Tada, kai ruošiatės pasiduoti, dažniausiai esate daug arčiau tikslo nei manote.
3. Kam atidėlioti savo sėkmę kitam kartui? Kam laukti geresnių laikų, kad galėtumėte įgyvendinti savo svajones ir realizuoti tas galimybes, kurias jums siūlo gyvenimas? Kodėl gi nežengus pirmojo žingsnio jau šiandien?
4. Viskas, apie ką jūs galvojate, tampa tikra.
5. Sekite savo svajonę ir pasaulis atvers jums duris ten, kur seniau buvo tik siena.
6. Praeis kokių dvidešimt metų ir jūs gailėsitės labiau dėl to, ko nepadarėte, nei dėl to, ką darėte ne taip. Todėl atmeskite dvejones. Išskleiskite bures ir palikite saugų uostą. Gaudykite pakeleivingą vėją. Tyrinėkite. Svajokite. Darykite atradimus.
7. Daug geriau yra sudegti skrydyje ir tėkštis į žemę, siekiant aukštų tikslų, nei praleisti gražiausias savo dienas gyvenimo pakraščiuose sėdint prie televizoriaus (aktualu 95% gyventojų).
8. Visa, kas tik egzistuoja žemėje, kadaise tebuvo tik svajonė…
9. Tas, kas daro, laukia sėkmės. Tas, kas „bando“, tikisi, kad kažkas jam sutrukdys.
10. Pradėk veikti. Nežinai nuo ko pradėti? Tiesiog ženk žingsnį į priekį.
11. Turėti tikslą yra daug svarbiau, nei turėti galimybių.
12. Drąsiai, ryškiai nupieštos svajonės pildosi visu 110%. Prie savo svajonių išėjimo durų, Jūs visada gausite + 10%, kaip papildomą premiją iš Gyvenimo.

1 komentaras:

  1. kiekvienam laimė yra skirtinguose dalykuose ir viskas yra su sava kaina. pvz man laimė yra saugumas, namai, šiluma, kitam galbūt tai ne vertybė

    AtsakytiPanaikinti