11 sausio 2011

FB

Gal praėjusią savaitę sakiau parašysiu apie nuotraukas internete, bei jų vagystes. Tai šiandien nusprendžiau, kad pats laikas parašyt :)
Teko susidurti su viena mamyte, kuri dukart nukentėjo nuo tokių vagysčių. Viena vertus gaila žmogaus, kita vertus-ji padarė daugiau mažiau viską, kad tos nuotraukos būtų pavogtos :) Ką turiu omenyje? O gi tą savitą ekshibicionizmą. Niekam ne paslaptis, kad mamos myli savo vaikus iki nuprotėjimo. Šie joms ir patys gražiausi, ir patys protingiausi. Žodžiu, patyts pačiausi. Tai va, kai tik mamos gauna progą tai pademonstruot, tai ir demonstruoja :D Tarkim, surengia vaiko fotosesiją ir pufffffff tiesiu taikymu paleidžia nuotraukas visais interneto kanalais. Tada, kas nors, nusižiūrėjęs visagaliame google ar Facebooke, ima ir pasisavina gražų paveikslėlį (o kaip kitaip pavadinsi profo padarytas nuotraukas-gražus paveiksliukas su vaikučiais). Kas įdomiausia, vieni savinasi tas nuotraukas vedini tik geršų ketinimų, tarkim pasveikint artimuosius su Naujaisiais metais (juk nuotraukoje tokie žavūs mažiuliukai Kalėdiniai nykštukai), ar sumažinus formatą, įsikelt juos į savo profilį kokiame nors socialiniame tinkle.
Grįžtant prie minėtos ponios, tai dvigubai juokinga, nors mėgina vaidint nuskriaustą (na, gal antras sykis įžūlesnis), juk ir pati, būdama nėščia (ir ne tik) naudojasi tuo pačiu visagaliu google ir FB, idant pasinaudotų ten esančiomis nuotraukomis. Tai kuo gi skiriasi šios vagystės? Iš esmės, manau, niekuo, nebent teritorija :D

1 komentaras:

  1. Prieš keletą dienų trečią kartą pasinaudota minėtos ponios vaikų nuotraukomis. Scenarijsu tas pats. Primena šampaną: daug šnypštimo ir putojimo, kala per smegenis ir, kartais, juokinga :)

    AtsakytiPanaikinti