14 gegužės 2015

Paišdykavimai

Vakar su vyru leidomės į avantiūrą - filmavomės :) Buvo visko: ir smagu, ir šalta, ir įdomu, ir nefaina. Žodžiu pamėginti buvo visai įdomu :)
Keli kadrai :) vyras buvo dvejose rolėse (nors ir masuotėje, bet teko ir petys į petį nusifilmuot, ot pasisekė šmikiui :D)
Apie filmą
 
Filmas „Svetimas“ pasakoja dviejų nepanašių vienas į kitą žmonių - žydo Makso ir lietuvės Laimos - meilės ir neapykantos istoriją vokiečių okupacijos metais. Filmą kuria rusų gamybos kompanija „Studija Slon“, režisierius Pavel Chukhray, garsiojo Rusijos režisieriaus Grigory Chukhray sūnus. Filmo operatorius Rusijos operatorių gildijos prezidentas Igor Semionovic Klebabov.
Filmo „Svetimas“ istorija prasideda 1941 m. birželį, vokiečiams okupavus vieną nedidelį Lietuvos miestelį. Maksas su mama ir jaunesniąja sese priverčiami palikti savo namus ir išsikelti į getą. Vėliau juos vežant nužudyti, Maksui pavyksta pabėgti. Naktį, nežinodamas kur pasislėpti, jis grįžta į savo namus. Tačiau jo namuose jau apsigyvenusi Laimos lietuvių šeima. Šiame „savame-svetimame“ name ir gimsta vaikiška meilė tarp Makso ir Laimos. Meilė ir neišsprendžiamas priešiškumas - štai ką pagrindiniams filmo herojams tenka praeiti jau po karo ir po ilgo išsiskyrimo.
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą