06 gruodžio 2013

Kaip sutikti naujuosius

Metamas baigiantis, vis dažniau imam svarstyti kokie bus kiti metai, ką jie atneš, ką pasiūlys. Norim pritraukti sėkmę, sveikatą, laimę, meilę ir visuomet pinigus :) Dairomės astrologų ar jų prognozių idant pagautume savo laimės paukštę ateinantiems metams. Galvojat, kad aš išimti? :) Tikrai ne. Pasidomėjau ir aš. 
 
Tėčio medinukai :) turėsiu kuo papuošti stalą :)
 
Norint, kad 2014 metai prasidėtų sėkmingai, Naujuosius metus sutikite šeimos apsuptyje ar nedidelėje draugų kompanijoje. Naujųjų išvakarėse kruopščiai sutvarkykite namus. Nepamirškite pasirūpinti ir netvarkinga santechnika.  Be reikalo varvantis vanduo išneša iš namų pinigus. Prieš patiekdami šventines vaišes, stalą užklokite žalia staltiese, ant stalo padėkite vazą su joje pamerkta pušies šakele bei nepamirškite šių metų simbolio – medinio Žirgo. Maistą geriausiai patiekti mediniuose induose, porcijos turėtų būti nedidelės. Susitvarkę namus ir paruošę gurmaniškus patiekalus, pasirūpinkite ir savo išvaizda. Pasistenkite dėvėti iš natūralių medžiagų pasiūtus drabužius: šilkas, medvilnė, vilna. Rinkitės žalios, mėlynos ar juodos spalvos drabužius ir aksesuarus. Tinkamiausi papuošalai – pagaminti iš medžio ar natūralaus akmens.
Na, manau nieko sudėtingo? :)

1 komentaras:

  1. svarbiausia, kad būtų šilti nauji metai.. visada švenčiam ten, kur yra gera temperatūra, kondicionieriai, šildytuvai.. kaip sutiksi naujus metus tokie ir bus, todėl visada ieškom daugiau informacijos

    AtsakytiPanaikinti